Lord Aleem en zijn avonturen met de beeldschone Janni Delér

0
1077

Lord Aleem en Janni Delér zijn een van de beroemdste en rijkste koppels die altijd wel in zijn voor avontuur. Pas geleden kochten ze een huis op de zuidkust van Spanje in de locatie van Marbella. Het zijn twee avonturiers die dol zijn op bloggen om hun ervaringen met de rest van de wereld te delen. Lord Aleem zelf is een skiër, dol op auto’s en product designer. Janni is een fashionista van de hoogste klasse. Het is niet verrassend hoe dit koppel een eeuwige dorst heeft naar avontuur en aangezien ze zwemmen in het geld is er aan middelen hiervoor geen gebrek.

Overal waar Lord Aleem zich begeeft, gaat de getalendeerde en eveneens avontuurlijke verloofde Janni Delér mee. Al hun reizen nemen ze in alle detail op en de video’s worden professioneel gemonteerd en gepost op hun social media sites. Ze inspireren hiermee meer dan 2 miljoen volgers over de hele wereld.

Voor Lord Aleem en Janni Delér is de wereld één grote speeltuin. Ze reizen voortdurend over de gehele wereld op zoek naar avontuur, maar ook Lord Aleem en Janni Delér hebben een plek nodig waar ze zich comfortabel kunnen voelen en tot rust kunnen komen. Gelukkig is dat ook niet moeilijk voor ze om voor elkaar te krijgen. Jensen heeft een prachtige plek voor ze geregeld waar ze even helemaal in alle rust tot zichzelf kunnen komen met een prachtig bed met een matras die elke spier van het lichaam optimale comfort biedt.

Dagen vol avontuur en wilde activiteiten zorgen voor een achtbaan van een leven, maar de nachten tussen de dagen brengen alle rust in een plekje midden in de Spaanse natuur. Voor Lord Aleem en Janni Delér is elke dag een cadeautje en ze verdienen de beste omstandigheden om het beste ervan te maken.

Vond u deze informatie handig? Vul dan uw naam en email in om wekelijks informatie te ontvangen! Uw privacy zal gerespecteerd worden.

Naam

Jouw email

SHARE
Next articleWat een loterij met je leven kan doen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here